Bünyan Belediyesi bu yıl yapmayı planladığı 10 halı saha alanı için aralıksız olarak çalışıyor.
Bünyan Belediyesi tarafından TOKİ bölgesine yaptırılacak olan park alanı ve halı saha çalışmalarını yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yeni park alanları ve kurulacak olan 10 adet futbol sahası için çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Bünyan Fatih Mahallesi Beyaz evler mevkinde başlayan ve neredeyse sona yaklaşılan park alanı ve halı saha için yürütülen hummalı çalışma aralıksız olarak sürerken, Bünyan Belediyesi ikinci halı saha ve park alanı içinde kolları sıvadı.
Yapılacak olan ikinci park ve halı saha inşaat alnında, saha genişletme ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Burada bir alan düzenlemesi yapıyoruz. İş makineleri günlerdir burada çalışıyor. Hava şartları ve yağan yağmur her ne kadar işleri olumsuz etkilese de çok şükür çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi
Başkan Şinasi Gülcüoğlu yapılacak olan park alanı hakkında da bilgiler vererek, "Buradan elde edeceğimiz alanın bir kısmında, çocuklarımız için bir futbol sahası, fitness grubu ve çocuk oyun gruplarının yer alacak. Diğer tarafta vatandaşlarımızın, mahalle sakinlerimizin rahatça oturup dinlenebileceği, ferah ve modern bir park haline getireceğiz. İnşallah kısa süre sonra bu parkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız" şeklinde konuştu.
TOKİ bölgesinde kurulacak olan park ve futbol sahasının, bu yıl için planladıkları 10 halı sahadan ikincisi olduğuna dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "Çalışmaların tamamlanmasıyla geniş, ferah ve modern bir park alanı elde edeceğiz. İnşallah bu hizmeti çocuklarımız, gençlerimiz, hemşehrilerimiz ve memleketimize hediye edeceğiz” dedi.