Yaptığı yatırımlar ile son bir yılda Bünyan’ı ilkler ile buluşturan Bünyan Belediyesi’nde temizlik alanında yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.
Farklı alanlarda birçok yeniliği Bünyanlıların hizmetine sunan Bünyan Belediyesi 197 adet yeni çöp konteynerini ilçeye kazandırdı. Son bir yılda 1228 yeni çöp konteynerini vatandaşların hizmetine sunan Bünyan Belediyesi, çöp konteyneri sayısını 680’den yaptığı ilaveler ile 1908’e yükseltti.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, görevi devraldıkları günden buyana Bünyan’ın ve Bünyanlıların hak ettiği hizmeti almaları için çalıştıklarını belirterek; ’’Görevi devraldığımızda ne yazık ki koskoca Bünyan Belediyesi’nin 2 adet çöp kamyonu 680 adet çöp konteyneri vardı. Bünyan’a yakışmayan bu tabloyu ortadan kaldırmak için hemen harekete geçerek, dört yeni araç takviyesi ile bu sayıyı 6’ya çıkardık. Yine bu alanda haşere ve böceklerle mücadele için uzaktan kumandalı ilaçlama aracını ilçemize kazandırdık ve buda ilçemizde yine ilklerdendir. Bünyan’da sadece 680 adet olan çöp konteyneri sayısına son bir yılda 1228 adet yeni takviye yaparak bu sayıyı 1908’e çıkardık’’ dedi.
Yapılan hizmetlerin Bünyan için ne kadar önem arz ettiğine dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu;’’ Nisan 2014 günü görevi devraldıktan birkaç saat sonra belediye otobüslerinin piyasadan yakıt alamaması nedeniyle kontak kapatmaya hazırlandıkları bir belediye devraldık, öyle ki başta sanayi olmak üzere piyasada adeta dibe vurmuş, şirket çalışanlarına maaşlarının ancak bir kısmı sürpriz diye ödenmekte ve adeta kimse mal vermemekte idi. Şimdi ise geçmişin yükünü omuzlarımızdan atarak şükürler olsun bir birinden önemli hizmetleri vatandaşlarımıza kazandırıyoruz’’ şeklinde konuştu.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu sözlerinin sonunda yapılan hizmetlerin Bünyan ve Bünyanlılara hayırlı olması temennisinde bulundu.