Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumartesi günü yapılan kongre ile Kayserispor Kulübü Başkanlığına seçilen Hilmi Derinel ve yönetim kurulu üyelerine Kayserispor Tesislerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “ İlk olarak Kayserisporumuzu Süper lig’e çıkmasından dolayı tebrik ediyor, şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah önümüzdeki sezon şehrimizde yine süper lig maçları oynanacak ve sporseverler keyifli maçlar izleyebilecek. Kayserispor güçlü kadrosu ve idari yapısı ile inanıyorum ki bu sezon adından sıkça söz ettirecek ve başarıdan başarıya koşacaktır. Yapılan Genel kurul sonucunda üyelerin oyları ile kulüp Başkanlığına seçilen sevgili kardeşimiz Hilmi Derinel ve yönetim kurulu üyelerine bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
Kayserispor Kulüp Başkanı Hilmi Derinel’de yaptığı açıklamada “ Memduh başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarı el birliği ile elde edilir. Bizim yönetim olarak bir hedefimiz var. Bu hedef Kayserispor’u bugün bulunduğu yerden çok daha iyi seviyeleri çıkartmaktır. Bu hedefe ulaşabilmek için fedakar, bu işe gönül veren, şehrini ve sporu seven, Kayserinin ve Kayserispor’un menfaatlerini düşünen bir yapı ve anlayışla yönetim olarak bütün enerjimizi Kayserispor için harcayacak ve sizlerin destekleri ile bunu başaracağız .”dedi.