Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu onaylandı.
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugün gerçekleştirilen toplantısında 87 madde ele alındı. Gündemin ilk sırasında yer alan Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu görüşülerek onaylandı. Toplantıda daha sonra encümene ve çeşitli komisyonlara üye seçimi yapıldı. Yapılan oylama sonucunda, Mehmet Savruk, Mehmet Büyükbaş, Metin Mermerkaya ve Zekeriya Ergüneş Encümen üyeliklerine seçildi.
Hakan Mahiroğlu, Oğuz Ortaköylüoğlu, Ahmet Serdar Altuntuğ, Mustafa Gengeç, Ahmet Tahir Gül, Halil Büyüknalbant, Arif Balkaya, Muzaffer Ercan ve Mustafa Akpınar’ın İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyelikleri’ne seçildiği meclis toplantısında Mehmet Büyükbaş, Levent Büyükkeçeci, Özkan Altun, Mustafa İnceok, İlyas Emre, Mustafa Temur, Ramazan Yapıcı, A. Osman Yıldız ve Osman Koç da Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi oldu.
Oğuz Ortaköylüoğlu, Murat Kalem, Ömer Özuzun, Cemal Acer, Tuncay Şahin, Mustafa Akbulut, Ayşe Seyhan, Fatma Meltem Maraşlıoğlu ve Necati Eravşar’ın Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunu oluşturduğu meclis toplantısında Ulaşım Komisyon Üyeliklerine de Mustafa Gengeç, Mesut Mucuk, Osman Turan, H. Ahmet Doğan, Oğuzhan Berk, Kamuran Temir, Ömer Özuzun, Mustafa Savaş ve Hikmet Şahin de Ulaşım Komisyonu Üyeliklerine getirildi.
Son olarak da Mehmet Seyhan Kalkan, Ahmet Bilici, Mehmet Özoğul, Suna Çakır, Hüseyin Eker, Ahmet Bostancı, Mustafa Akbulut, Hayri Solak ve Mustafa Göktaş da Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeliklerine seçildi.
Meclis toplantısında ayrıca çeşitli nazım imar plan tadilatları ile ilçe belediyelerinden gelen gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.