Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye’yi daha ileriye boyutlara taşımada en önemli görevin Türkiye’nin serveti gençlere düştüğünü söyledi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," 19 Mayıs, milletimizin umutlarının yeşerdiği büyük bir adım ve tarihimizin önemli dönüm noktasıdır. Bu nedenle birlik ve beraberliğimizin, aynı amaç uğrunda kenetlenmemizin eseri olan 19 Mayıs, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanmaktadır. 19 Mayıs’ta; dinamizm, azim, mücadele, tükenmek bilmeyen kararlılık ve geleceğe bakan idealler vardır" dedi.
Genç bir nüfusa sahip Türkiye’nin geleceğe büyük bir umutla yöneldiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar," Bu umudun her zaman taze kalmasında Türkiye’nin en önemli kazancı ve serveti olan gençlere önemli görevler düşmektedir. Genç nüfusumuzun çağın dinamiklerine sahip nesiller olarak yetişmesi için yoğun gayret gösteriyor, üstümüze düşen bütün görevleri titiz biçimde yerine getirmeye çalışıyoruz. Geleceğe yapılan en karlı yatırımın gençliğe yapılan olduğuna inanıyoruz. Bu amaçla gençlerimiz; çok okumalı, araştırmalı, kendini güncellemeli, yeteneklerini geliştirmeli, gelişime ve değişime açık olmalıdır. Gençlerimizi değişimin anahtarı, gelişmenin lokomotifi olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle tamamladı,"Bugünün Türkiye’sini bizlere bırakmak için canını feda eden Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını rahmetle anıyor, Türkiye’nin serveti, yarınların sahibi, değişim ve gelişim coşkusu gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bütün kalbimle kutluyorum."