AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas’ta katıldığı Gençlik Şöleni’nde AK Parti’nin sadece bir parti değil bir dava olduğunu belirtti. Mehmet Özhaseki, “Bu dava büyük Türkiye’yi inşa etme davasıdır” dedi.
Talas’ta gerçekleştirilen Gençlik Şöleni’ne AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayları Yaşar Karayel, Havva Talay Çalış, Halil Ergen ve Avşar Aslan, Talas ve Bünyan Belediye Başkanları ile çok sayıda genç katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü, geleceğini düşünen gençlerin AK Parti’yi destekleyeceğine inancını dile getirdi.
Büyük bir coşku altında kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de AK parti’nin sadece bir parti değil bir dava olduğunu belirtti. Bu davanın Büyük Türkiye davası olduğunu dile getiren Özhaseki, “Biz bu işi parti işi gibi görmüyoruz. Şöhret ve makam peşinde değiliz. Bir dava olarak görüyoruz. Bu dava Hakk’ın ayağa kaldırılması, Adaletin tesis edilmesi davasıdır. Bu dava, yetimlerin, mazlumların davasıdır. Bu dava kimsesizlerin kimsesi olma davasıdır. Bu dava, büyük Türkiye’yi inşa etme davasıdır” dedi. Bugüne kadar dava şuuru ile çalıştıklarını ve fedakarlıklar ettiklerini ifade eden Özhaseki, Türkiye’yi daha da büyütmek için aynı anlayışla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.