Forum Kayseri, ziyaretçileriyle el ele veriyor ve ihtiyaç sahibi bir köy okuluna kütüphane kuruyor. Ünlü isimlerin de destek verdiği kampanya kapsamında 6 Haziran Cumartesi günü Demet Akalın Forum Kayseri’ye geliyor.
Demet Akalın ile tanışıp imza almak isteyen hayranlarının yanlarında mutlaka bir kitap getirmesi gerekiyor.
Forum Kayseri, hem Demet Akalın hayranı ziyaretçilerini hem de kitap dostu minikleri mutlu edecek bir imza günü için kolları sıvadı.
Forum Kayseri, 6 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleştireceği imza gününde ünlü sanatçı Demet Akalın’ı ağırlayacak. Akalın hem mini konseriyle Forum Kayseri’yi coşturacak hem de köy okullarına kurulacak kütüphane için destek verecek.
Hayranı oldukları ünlü sanatçıdan imza almak isteyen ziyaretçiler, yanlarında getirdikleri birer kitabı kitap kumbarasına bırakacak. Alışveriş merkezinde toplanan kitaplar, kitap kurtlarını mutlu etmek üzere ihtiyaç sahibi bir köy okulunda kütüphaneye dönüşecek.
Bu anlamlı proje, yalnızca Demet Akalın hayranlarını değil, çok sayıda minik öğrenciyi de mutlu edecek.
Multi Turkey bünyesinde Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren Forum Alışveriş Merkezlerinde gerçekleşecek projeye katılan Forum ziyaretçilerinin desteğiyle çok sayıda köy okulu kütüphaneye, yüzlerce çocuk hasret kaldığı kitaplara kavuşacak.