Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 15-19 Mayıs tarihlerini içine alan ve sportif ve kültürel birçok etkinliklerin gerçekleştiği Gençlik Haftası coşkuyla devam ediyor.
15 Mayıs Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına Çelenk sunumu ile başlayan Gençlik Haftası etkinlikleri Voleybol, Okçuluk, Tenis, Satranç, Halter, Kickboks, Basketbol, Güreş, Futbol ve Bisiklet müsabakalarıyla sporla dop dolu geçerken, Kayseri ve Seyyid Burhaneddin Gençlik Merkezleri tarafından hazırlanan Gençlik Sokağında ise 7 den 70 herkes düzenlenen konser, tiyatro, halk oyunları gösterileri ve çeşitli yarışmalarla eğlenceye ortak oldu.
Etkinliklerle ilgili konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici "Gençlik Haftası’nın şenlik havasında geçtiğini belirterek halkın yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik Haftasının Kayserimize yakışır şekilde kutlandığını ifade eden Eskici, hafta boyunca sportif ve kültürel birçok etkinlik düzenlendiğini ve düzenlenmeye de devam edeceğini kaydetti.
Eskici ayrıca, "19 Mayıs 2015 Salı günü saat 14:00’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yan Açık sahada yapılacak ve içerisinde ödül töreninden, uçurtma festivaline, branş tanıtımlarından Bayrak, Dombra ve Kafkas Gösterilerine kadar birçok etkinlikleri kapsayan programımıza tüm halkımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.