Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü anısına hazırlanan ’Kardeşlik Destanının 100. Yılında 100 Fidan İle El ele’ Projesi kapsamında düzenlenen etkinlik düzenlendi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü anısına hazırlanan ’Kardeşlik Destanının 100. Yılında 100 Fidan İle El ele’ Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin katıldığı tören ile Polis Meslek Yükseokulu bahçesine 100 tane fidan dikildi.
Okul önünde toplanan öğrencilere, Emniyet Müdürlüğü tarafından, üzerinde ’Türkiye’ yazan kırmızı-beyaz şapka ile yine üzerinde ’Çanakkale-2015’ yazan tişört hediye edildi. Buradan otobüsler ile Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu´na geçen eden öğretmen ve öğrenciler, okulun bahçesine Çanakkale Destanı´nın 100.Yılı hatırasına 100 adet çam fidanı dikti.
Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Çökük, katkılarından dolayı Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.