Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin (KOSB) 13. Olağan Genel Kurulu’nda Tahir Nursaçan, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.
Bir otelde gerçekleştirilen KOSB 13. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan konuşmaların ardından, mevcut başkan Ahmet Hasyüncü ve diğer aday Tahir Nursaçan için oy verme işlemine geçildi. 930 üyenin oy verme işlemini tamamlamasının ardından yapılan sayım sonrasında 541 oy alan Tahir Nursaçan KOSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Diğer aday Ahmet Hasyüncü ise 386 oy alırken, 3 oy da geçersiz sayıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından Tahir Nursaçan ve beraberindekiler büyük sevinç yaşadı. Kurulun ardından açıklama yapan Nursaçan, sanayicinin emrinde olacaklarını dile getirerek, “Kayseri sanayisi önemli bir seçim yaptı. Sanayici seçime hasret kalmıştı, 6 dönemdir sandık sanayicinin önüne gelmiyordu. Bu 7. dönemde değerli Kayserili sanayicimizin önüne sandık kondu. Bu sandıkta da sanayicimizin gönlünden çıkan demokrasi hasreti, demokrasiye olan vefası, saygısı haklı yerini buldu. Allah’tan niyazımız odur ki birlik içinde sen, ben demeden biz olmayı nasip edip devletimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı niyaz ediyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Sanayicimizin emrinde olacağız. kapımız herkese açık olacak” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy da, yönetim kurulu başkanlığına seçilen Tahir Nursaçan’ı tebrik etti.