Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Tahir Keskinkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, "Öncelikle taraftarını kucaklayan bir kulüp anlayışını benimseyeceğiz" ifadesinde bulundu.
Tahir Keskinkılıç, "Yapılan olağan genel kurul toplantısında seçilen Yeni Yönetim Kurulu 25.05.2015 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirmiştir. 23 yöneticimizin katılımı ile gerçekleştirilen ve geç saatlere kadar süren toplantıda başta görev dağılımı olmak üzere Kayserispor Kulübünün kurumsal organizasyonu adına önemli kararlar alınmıştır. Görev dağılımına dair yapılan iş bölümünde, tüm yöneticilerimizin kulüp işleyişine dahil olması hedeflenmiş ve yöneticilerimizin yetenek ve sorumluluk alanlarına göre; aktif organizasyon içerisinde yer almaları sağlanmıştır. Görev dağılımına ilişkin bilgilendirme Kayserispor Kulübü resmi internet sitemizde yayınlanmıştır" ifadesinde bulundu.
Keskinkılıç, açıklamasına şu şekilde devam etti:
Yönetim olarak; geçmiş yönetimlerin neyi yapıp yapmadıkları ile ilgili bir önceliğimizin olmadığını, tek öncelik ve hedefimizin Kayseri ismini taşıyan ve bu hali ile bir marka değeri olan takımımızın, hak ettiği yerde bulunmasının sağlanması olduğunu önemle duyuruyoruz. Taraftarı ile barışık bir anlayışın ortaya koyacağı sinerjinin, Kayserispor Kulübümüzün sağlayacağı ivme ve başarının anahtarı olduğunun bilincindeyiz. Bu açıdan; öncelikle taraftarını kucaklayan bir kulüp anlayışını benimseyip, kayseri halkının sahibi olduğu kulübümüzün kapılarını, gene asıl sahibine açacağız. Takım ruhunun en güzel yansımalarından biri olarak nitelendirilecek futbolun, Kayseri’nin önde gelen değerlerinden birisi olması adına gerekli olan her yeniliğin takipçisi olacağız. Yönetim olarak, kitlesel bir sosyal hareketin omuzlarımızda varolan yükünün farkında ve bilincindeyiz. Farklı renk ve seslere dair her söylemi dikkate alıp taraftarı ile arasında duvarı olmayan bir yönetsel anlayış geliştirmek temel hedefimizdir. Nitekim; bu anlayış ile tüm kurum ve kuruluşlara eşit mesafede olmayı amaç edinen yönetimimiz, taraftar eksenli projelerini, süreç içinde duyuracak ve taraftarı ile kolektif bir yönetsel anlayışın, en güzel örneklerini ortaya koyacaktır.
Kayserispor Kulübümüz, Kayseri halkının malı ve mirasıdır. Bu bilinçle yönetim olarak aldığımız emaneti, hak ettiği yerlere taşıma adına bulunacağımız faaliyetlerimizde, Kayserispora gönül vermiş her ferdin desteğine ihtiyacımız olacaktır. Kulübümüzün; halkımızın ve taraftarımızın esirgemeyeceği bu desteği ile daha güzel başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır.Bu vesile ile yeni seçilen kurullarımızın, başta Kayserispor camiası olmak üzere tüm futbol camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz."