Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketinde (KCETAŞ) yapılan olağan genel kuruldu yönetim kurulu başkanlığına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik seçildi.
KCETAŞ konferans salonunda yapılan genel kurul toplantısına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Bekir Yıldız, KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy ve KCETAŞ Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Genel kurulda açılış konuşmasını yapan KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy, “86. Genel kurulunu yapan başka bir şirketin olduğunu zannetmiyorum. 86 yıldır performansını ve başarısını bu denli devam ettiren çok az şirket vardır. Çok özel bir şirketin mensuplarıyız. Sayın Özhaseki güçlü gelmiştir, daha güçlü gidiyor. Başarı dolu bir hikayesi var. Koltuğunu dava arkadaşına bırakıyor. Biz hizmetlerinin devam edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki ise, “Öncelikle şirketin genel kurulunun hayırlı olmasını diliyorum. Herşeyin başlangıcı olduğu gibi sonu oluyor. Dünyadaki görevlerde böyle. Birtakım işler yapıyorsunuz sonra ayrılmak gerekiyor. 1998 yılında başladığım görevi burada sonlandırıyorum. Önemli olan güzel işler yapmak, insanların duasını alabilmek” dedi.
Özhaseki ayrıca, “16,5 yıllık süre içerisinde güzel işler yaptık vegüzel bir yönetim tarzı ortaya koyduk. Şirketler arasında KCETAŞ örnek gösterilmiştir. Abone sayımızda 700 binlere yaklaşmıştır. Bu şirkette inşallah bundan sonrada başarılar devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik de, “Böyle bir göreve seçilmek çok büyük sorumluluk. Hep başarılı hikayelerle dolu bir şirket. Tabi dağıtım, üretim perakende şirketi ile takım halinde çalışacağız. Bizde elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
KCETAŞ’da 16,5 yıldır yönetim kurulu başkanlığı yapan Mehmet Özhaseki’den sonra bu göreve yapılan oylama ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik seçildi.