Kayseri Ticaret Odası’nın inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin oluşturduğu meslek komitelerinin ortak toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi. Daha önce 2 kez gerçekleştirilen ve sektörün yaşadığı sorunlara ilişkin çözüm yollarının arandığı toplantı serisinin üçüncüsünün konuğu Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar oldu.
Toplantıya; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Coşkun, Mustafa Dulda, Nedim Olgunharputlu, Mesut Haskahveci, KTO Meclis Başkan Yardımcıları Halit Suvar ve Mustafa Ay, Kocasinan Belediyesi bürokratları ile meslek komitelerinin üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Başkan Hiçyılmaz, inşaatla alakalı meslek komitelerini zaman zaman bir araya getirmek ve belediyelerle beraber toplantı yapmak suretiyle sıkıntıları çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Melikgazi Belediyesi ve Talas Belediyesi ile aynı minvalde toplantı yaptıklarını hatırlatan Hiçyılmaz, “Bugün de Kocasinan Belediyesi ile bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de diğer belediyelerimizle aynı toplantıları yapacağız. Gerekiyorsa başa dönmek suretiyle bu ilişkilerimizi daha sıcak tutmak adına bu toplantıları yapacağız. Burada gayemiz; Kayseri’de yapılaşmanın, belediye ve üyelerimizin ilişkilerin çok sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde devam etmesidir. Ne kadar belediyelerle sağlıklı şekilde çalışma içinde olursak işlerimizin daha sıhhatli yürüyeceğini düşünüyoruz. Bu toplantımızı da bu çerçevede yapıyoruz, ben toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.