Mimarsinan Şirintepe mahallesinde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şirintepe halkına çok amaçlı, büyük ölçekli, modern yapısı ile tesis kazandırdıklarını ve alternatif yolları açarak seri ve güvenli ulaşıma imkan tanıdıklarını söyledi.
Şirintepe mahalle gezisine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı. Ayrıca yapımı tamamlanan Mimsin Şirintepe Camii açılışı da mahalle halkının katılımı ile gerçekleştirildi.
Mimarsinan Bölgesi Şirintepe mahallesinde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfus, kamu hizmet binaları, sosyal ve spor tesisleri ile adeta bir uydu kent olduğunu ve gelişime açık bir bölgeyi kapsadığını söyledi.
Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi şehrin Anbar semtinde Pazaryeri inşa ederken, Subaşı Mahallesi’nde açık alan spor aletleri yerleştiriyor, Kıranardı’nda köprü inşa ederken, Mimarsinan ve Gesi’de çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri inşa ediyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu olmadığından sosyal ayrımcılık olmamakta ve toplumda birlik ve beraberlik duyguları artmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesini ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz” dedi.
Mahallede bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde yer alan gençlerin ve öğrencilerin yoğun sevgi gösterilerine karşılık ’yaz spor okullarına hazır olun’ mesajını verdi.