Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy seçim çalışmalarını değerlendirerek, “Bu zamana kadar böyle bir Milliyetçi Hareket Partisi teveccühü görmedik” dedi.
Genel seçimlere sayılı gün kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, 1999 yılından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu kadar teveccüh görmediklerini belirterek, “Seçim çalışmalarımız 110 gündür devam ediyor. Son 45 gün adayların belirlenmesine istinaden 9 adayımız sahadalar. Her gün programlar var. Gerek merkez ilçelerimizde gerekse taşradaki ilçelerimizde her gün program yapmak kaydıyla adaylarımız çalışıyorlar. Biz de çalışıyoruz. Çok yoğun bir teveccüh ile karşı karşıyayız. Bizler bu zamana kadar 1999 da dahil böyle bir Milliyetçi Hareket Partisi teveccühü görmedik. Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu kadar teveccüh olduğu gibi mevcut iktidara da bir o kadar tepki var. Hiçbir iktidara da bu kadar tepki olduğunu da görmedik” dedi.
Seçimlerden başarılı bir şekilde ayrılacaklarını dile getiren Ersoy, “O açıdan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri’den birinci parti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Çalışmalarımıza 6 Haziran’a kadar devam edeceğiz. 7 Haziran’da da sandıklarımızı, oylarımızı en güzel şekilde korumak kaydıyla Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimden başarıyla çıkacaktır diye düşünüyorum” dedi.