Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, 23 Mayıs’ta yapılacak olan miting için “Bugüne kadar yapılmamış tarihi bir miting yapacağız” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 23 Mayıs Cumartesi günü Kayseri’de yapacak olan miting için açıklamalarda bulunan İl Başkanı Baki Ersoy, yoğun bir katılım beklediklerini söyleyerek, 7 Haziran seçimlerinde sandıkta neler çıkabileceğini göreceklerini söyledi. Ersoy, “Kayseri İl Teşkilatı olarak Cumartesi günü genel başkanımız Cumhuriyet Meydanı’nda yer alacaklar, Kayseri halkıyla buluşacaklar. Biz de bunun için yoğun olarak çalışıyoruz. İlçe bazında, merkez ilçeler bazında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok yoğun bir katılım olacağını düşünüyoruz. İl başkanlığına gelen insanlardan bunu anlıyoruz. İnşallah 23 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da tarihi bir kalabalıkla tarihi bir miting yapacağız. Tüm Kayserili vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Genel başkanımızın burada Türkiye açısından önemli mesajlar vereceğini düşünüyoruz. 7 Haziran seçimlerinde Kayseri’de neler yapabileceğimizi, sandıkta neler çıkabileceğini 23 Mayıs’ta bir nevi görmüş olacağız. Bizler Kayseri’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin birinci parti olacağını düşünüyoruz. Çalışmalarımızı o yönde devam ettiriyoruz. Cumartesi günü bu tarihi miting bunun bir göstergesi olacak. Genel başkanımızı en iyi şekilde ağırlayıp Ankara’ya yolcu edeceğiz” dedi.
Bugüne kadar yapılmamış bir miting yapacaklarını kaydeden Ersoy, vatandaşların da desteklerini beklediklerini söyleyerek, “Ben tüm Türkiye halkını 23 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00 da Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum. Tarihe tanıklık etmelerini istiyorum. Bugüne kadar yapılmamış bir miting yapacağımızı iddia ediyoruz. Allah inşallah bizleri utandırmaz. Kayseri halkının sonsuz desteklerine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.