Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, oyunu Talas’ta kullandı. Seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Korkmaz, “Biz seçim süreci boyunca ülkenin içinde bulunduğu durumu, çözüm önerilerimizi ve vatandaşa dönük projelerimizi anlattık. Milletimiz sandıkta son noktayı koyacak. İnşallah ülkemiz ve demokrasi kazanır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, oyunu Talas’ta bulunan Fatma-Mustafa Hasçalık İlkokulu’ndaki 1030 nolu sandıkta kullandı. Eşi Ayla ile birlikte sandık başına giden Korkmaz, önce sandık görevlileri ile selamlaştı, ardından sıranın kendisine gelmesini bekledi. Sıranın kendisine gelmesi ile birlikte oyunu kullanan MHP Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Seçim sürecinde vatandaşlarla bir araya gelip, onlara MHP’nin projelerini anlattıklarını vurgulayan Korkmaz, “Artık söz sırası milletimizde. Demokrasi kazansın, vicdan kazansın, mazlum kazansın, bu ülke bu millet kazansın, oyumuz da yapılan seçimde ülkemize hayırlı olsun. Kazasız, belasız, huzur içinde sonuçların açıklanması ile de seçim süreci bitecek ve bu kez de hizmet süreci başlayacak. Eğer milletimizin desteği ile seçilirsek, yani milletimiz bu görevi bize verirse MHP’li Milletvekilleri olarak vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Ankara’ya demir atan vekil olmayacağız. Onların sorunlarını çözmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Yani söz de değil öz de milletin vekili olacağız. Köylümüze, emeklimize, işçimize, esnafımıza kısacası toplumun tüm kesimlere sahip çıkacağız. Ülkemizi kısa zamanda her alanda şahlandıracağız, yeniden ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.