Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları Kayseri Tabip Odası ve Turan Derneğini ziyaret etti.
Kayseri Tabip Odasına yapılan ziyarette konuşan Tabip Odası Başkanı Suat Öktem, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öktem ayrıca, milletvekili adaylarına yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Ziyarette MHP Milletvekili adayları Yusuf Halaçoğlu ve Hasan Ali Kilci, Tabip Odası Başkanı Suat Öktem ve yönetim kurulu üyelerine seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
Kayseri Tabip Odasına yapılan ziyaretin ardından MHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Adayı Yusuf Halaçoğlu bir diğer ziyaretini Turan Derneğine gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette konuşan Turan Derneği Başkanı Ali İhsan Öztürk, "Turan yolunda mücadele eden herkesle omuz omuza ve hocamızın bu yolda vermiş olduğu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Turan Derneği olarak bizim düşüncemiz bu milletin menfaatine bir tek çivi çakan kim varsa biz onun yanındayız diyoruz. Hocamıza ve ekibine başarılar diliyoruz" dedi.
MHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Adayı Yusuf Halaçoğlu ise, "Turan bizim hep idealimizde yer alan çocukluğumuzdan beri Kızıl elma olarak gördüğümüz idealimizdir. Türkiye’de maalesef Turan’ı farklı yorumlayan zihniyetler hep iktidara geldi. İnşallah 7 Haziran’da milletimizin vereceği destekle Turan’ı benimsemiş olan bir iktidar olacak diye düşünüyoruz. Tarihe baktığımızda genelde hep Türklerin kurdukları devletlerde barış sağlanmıştır. Türkiye asıl sahipleri tarafından yönetilmeye başladıktan sonra barışın yaşandığını herkes görecektir" diye konuştu.
Halaçoğlu, "Türkler tarihlerinde pek çok farklı mezhebi, dini ve milleti bir arada ve barış içinde yaşatmış ve onları kendi öz benliğinden de uzaklaştırma yolunda herhangi bir hareketi olmamış bir millettir. İnşallah aynı şekilde kimseyi sömürme gayretinde olmadan herksin hak ve hukukunu da gözeten bir yönetimi yine Türkiye ve Türkler sağlayacaktır. Sizleri burada yaptığınız çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Türk dünyasının her tarafından burada öğrencileriniz bulunmaktadır. Onlara destek veriyorsunuz. Bu konuda sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.