Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Milletvekili seçilen Süleyman Korkmaz, ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Talas’ın ardından kent merkezi ve Tomarza’da vatandaşlarla bir araya gelen Korkmaz, “Biz bazıları gibi birilerinin değil, gerçekten milletin vekili olacağız” dedi. Bazı çevrelerin kaos çıkartarak, milleti umutsuzluğa mahkum etmek istediğini de ifade eden Korkmaz, “Kaos çıkartmak isteyenler, 13 yıllık AKP iktidarında yetim hakkı yiyerek zenginleşen, iktidar nimetlerinden faydalanarak rant elde eden ve AKP’nin iktidardan düştüğünü görünce de kriz senaryoları ortaya koyup, fırsatçılık yapanlardır” şeklinde konuştu.
7 Haziran’da MHP’ye destek veren vermeyen herkese teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Süleyman Korkmaz, “Seçim günü vatandaşımız sandığa gitmiş ve iradesini sandığa yansıtmıştır. Millet kararını vermiştir. Bundan sonraki süreçte seçtiği vekillerden hizmet beklemektedir. Biz de bu kapsamda çalışacağız ve ülkemizin sorunlarının çözümü için gayret göstereceğiz. Bize oy vererek, dertlerine derman bekleyen vatandaşlarımıza faydalı işlere imza atmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Seçim sonrası kent merkezinin yanı sıra ilçelere yönelik teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve halkla kucaklaştıklarını da ifade eden MHP’li Korkmaz, şunları söyledi:
“Tomarza’da da vatandaşlarımızla bir araya geldik ve onlara desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Hemşerilerimiz bizlerden umutlu ve hizmet bekliyor. Hemşehrilerimiz, kurban kesiyorlar, coşkulu şekilde karşılıyorlar bizleri. Bu nedenle milletimizin gösterdiği ilgiden memnunuz ve onları mahcup etmeyeceğiz. Biz bazıları gibi birilerinin değil, gerçekten milletin vekili olacağız. Her zaman dedik, vatandaşımıza seslendik. Panik yok, çünkü MHP var. MHP, bu ülkenin teminatıdır. Kaos oluşturmak isteyenlere vatandaşımız prim vermesin, bu çevrelere inanmasın. Çünkü kaos çıkartarak, milleti umutsuzluğa mahkum etmek isteyen karanlık güçler, 13 yıllık AKP iktidarında yetim hakkı yiyerek zenginleşen, iktidar nimetlerinden faydalanarak rant elde eden ve AKP’nin iktidardan düştüğünü görünce de kriz senaryoları ortaya koyup, fırsatçılık yapanlardır. Asıl panik onlardadır ve ülke sahipsiz değildir. MHP bu ülkeye zarar verenlerden hesap soracaktır. Genel Başkanımızın da dediği gibi hesaplaşmadan, helalleşme olmaz. Çalandan, çırpandan, yalandan, talandan mutlaka hesap sorulacaktır.”