Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz, “MHP milli projeleri ile iktidara geliyor” şeklinde konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz, Tomarza’da seçim çalışmalarına devam etti. Tomarza’da vatandaşlarla sohbet eden, onların dertlerini dinleyen Korkmaz, daha sonra çarşı pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Bazı sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Korkmaz’a, partililerinin yanı sıra eşi Ayla Korkmaz da seçim çalışmaları sırasında destek verdi. Vatandaşlara MHP’nin projelerini anlatan Korkmaz, “Seçim ziyaretleri kapsamında yaptığımız görüşmelerde vatandaşlarımız kan ağlıyor. İlçeler adeta vatandaşa dar ediliyor. Hizmet yok, ilgi yok. Seçimden seçime gelen iktidar partisi mensupları, seçim sonrasında uğramamışlar. Vatandaşı kaderleri ile baş başa bırakmışlar. Göstermelik birkaç temel atma oyunu ile halk aldatılıyor. Çünkü atılan sözde temeller halkın asıl sorunlarına çözüm değil. İlçelerde, mahallelerde insan kalmamış, işsizlik, yoksulluk ile birlikte herkes ekmek parası uğruna köyünü, mahallesini, evini, ilçesini terk etmiş ya da terk etmeye hazırlanıyor” dedi.
MHP’nin toplumun her kesimine yönelik projesinin olduğunu yineleyen Korkmaz, Türkiye’yi karanlıktan kurtaracak partinin MHP olduğunu ifade etti. ‘Panik yok, çare var. Çare MHP ve milli projeleridir’ diyen MHP Kayseri Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz, "Beş ana projemizle milletimizin tüm sıkıntılarını çözmek için Genel Başkanımız Devlet Bahçeli önderliğinde bu yola baş koyduk. MHP yoksullukla savaşacak, yolsuzlukla ve terörle mücadele edecek. Üreten ekonomi programı ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Emeklilerimize Mart ayında bin 400, Eylül ayında bin 400 lira olmak üzere yılda toplam 2 bin 800 lira emekli destek ödeneği vereceğiz. Asgari ücreti net bin 400 liraya çıkaracağız. Büyükşehirlerde her ay 100 lira şehir içi ulaşım desteği ve evi olmayan ailelere de 250 lira kira yardımı yapacağız. Yeni iş yeri açan esnaf ve sanatkarlarımızı 5 yıl süresince gelir vergisinden muaf tutacağız, ilave olarak her esnafın kendi adına ödediği sigorta primlerinin yarısının, 5 yıl süreyle devlet tarafından karşılanacak. Üreten ekonomi programı ile aynı zamanda her yıl 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız. Bu nedenle bizimle yürü Türkiye diyoruz. Çünkü sorunların çözümü MHP’de. Bu ülkenin teminatı olan MHP tüm kadrolarıyla ülkeyi yönetmeye hazır. 7 Haziran’da vatandaşımızın desteği inşallah Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olacak ve ülkenin sorunlarını çözmek için 8 Haziran’dan itibaren yoğun şekilde işe koyulacak” diye konuştu.