Osmanlı Ocakları Develi İlçe Yönetimi Ata Sporu olan At birinciliği eğitimi aldı.
Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanlığı ve Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü ile ortaklaşa yapılan organizasyonda Osmanlı Ocakları Develi İlçe Yönetimi at biniciliği eğitimi aldı.
Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, "Osmanlı Ocakları olarak Yönetim Kurulu Üyelerimize ata sporumuz olan at biniciliği daha sonrada atlı ciriti öğreteceğiz. Yönetim Kurulu üyelerimizde bunun için çok gayretli,bu hafta eğitimlerimiz başladı Osmanlı Ocakları olarak Osmanlı Kültürüne uygun işler hizmetler yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Osmanlı Ocakları Develi Sosyal İşler Başkanı Mehmet Ali Şişli, "Osmanlı Ocakları olarak Atlı Spor Kulübü ile birlikte ata sporumuz olan at biniciliği organizasyonunu gerçekleştirdik. Ben şahsen ilk defa ata binmenin keyfini ve mutluluğunu yaşadım. Herkese tavsiye ediyorum" dedi.
Osmanlı Ocakları Develi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Gezer, "Ömrümde ilk defa ata bindim ve atı koşturmayı öğrendim. İnşaallah atlı ciritide öğreneceğim ve Osmanlı Ocakları Develi Gençlik Kolları olarak ciriti izleyen değil ciriti oynayanlardan olacağım" dedi.