Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisinin (BBP) seçim çalışmaları kapsamında oluşturduğu Milli İttifak son sevgi yürüyüşünü gerçekleştirdi. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Bizim derdimiz oylar bölünmesin değil ülke bölünmesin" dedi.
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında son sevgi yürüyüşünü gerçekleştirdi. İstasyon Caddesinde başlayan yürüyüş Düvenönü Meydanına kadar sürdü. Sık sık ’Mücahit Erbakan, Muhsin Başkan’ sloganları atan grup adına açıklama yapan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, “2 ay boyunca yaptığımız seçim çalışmalarının son gününe gelmiş bulunmaktayız. Cenabı Allah’a bugüne kadar yaptığımız çalışmaların kazasız belasız geçtiği için şükürler ediyoruz. Yarın yapılacak seçimlerin inşallah Kayseri’mize, dünyamıza ve bütün İslam ülkelerine hayırlar getirmesini istiyoruz” dedi.
Arıkan ayrıca, "Bu 2 aylık seçim çalışmalarımız boyunca hiç kimse ile polemiğe girmeme gayreti içinde olduk, hiç kimseye kötü söz söylememe gayreti içinde olduk. Milli İttifakın projelerini ortaya koyduk. Ülkenin gerçek gündemini ortaya koyma gayretinde olduk. Seçmenlerden son gün ve son talebimiz şudur; bizim hiçbir zaman oylar bölünmesin diye bir derdimiz olmadı. Bizim derdimiz ülke bölünmesin oldu" diye konuştu.