Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP)’nin desteklediği Milli İttifak adayları Sahabiye Medresesi ve İstasyon Caddesi esnafını ziyaret etti. Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Duran Soyuğur “ 7 Haziranda daha güzel bir güne uyanmak için oylarınızı bekliyoruz” dedi.
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran genel seçimleri için kurmuş olduğu Milli İttifak seçim çalışmaları kapsamında Sahabiye Medresesi kitapçılar esnafı ve İstasyon Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milli İttifak adayları yetki vermeleri taktirde sorunlarına en kısa zamanda çözeceklerini belirtti. Adaylar “ Hayırlı işler ve güçler diliyoruz. Bu pırıl pırıl inançlı kadroları inşallah 7 Haziran seçimlerinde desteklersiniz. Biz rahmetli Erbakan Hocamızın talebeleriyiz. Erbakan Hocamızın dönemindeki çalışmaları biliyorsunuz. İnşallah bize de görev yetkisi verirseniz bizde halkın refahı ve mutluluğu için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Gençlerden de oy isteyen adaylar “ Sizden ve ailenizden oyları istiyorum. Umut sizlersiniz. Bizim başka umudumuz yok. Bizim için gençler daha önemlidir. Bakıyorsunuz birçok kişi işsiz. Gençlerde bu oran daha fazladır. 7 Haziranda daha güzel günlere uyanmak için oylarınızı bekliyoruz diye konuştu.