Sarıoğlan Ziraat odası önderliğinde Süt Birliği, Sulama Birliği ve Taşıyıcılar Kooperatifi ve çiftçilerin katkılarıyla Cuma namazı sonrasında şükür duasına çıktılar.
Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Cumhuriyet Baş savcısı Ramazan İnan, İlçe Jandarma Komutanı Alparslan Bostancı, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyelerinden Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Güntay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdulkadir Güneş, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli,Gıda Tarım İl Müdür yardımcısı Erkan Alkan, İlçe protokolü, İlçe Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, Bölgedeki Ziraat Oda Başkanları ve çiftçilerin aileleri ile birlikte iştirakiyle İlçe stadyumunda şükür duası organize edildi.
Şükür Duası öncesinde katkısı olan STK’lar adına Sarıoğlan Ziraat Odası başkanı Burhan Akdoğan, Misafirler adına ise Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay birer konuşma yaptılar.
Yapılan konuşmalar ve hafızlar tarafından okunan Kur’an-ı Kerim sonrasında Müftü Necmettin Saydam tarafından kıldırılan şükür namazından sonra topluca şükür duası yapıldı.
Şükür duası sonrasında STK’lar ve Belediyenin katkılarıyla yapılan etli Pilav tüm misafirlere ikram edildi. Kayseri Şeker tarafından da misafirlere lokma tatlısı ikramı yapıldı.