Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü çalışanları Melikgazi Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle düzenlediği kahvaltıda biraraya geldi.
Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Melikgazi Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nün düzenlediği kahvaltıya Kayseri SGK İl Müdürü Bilal Doğan, Melikgazi Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Kadir Boztepe ve SGK İl Müdürlüğü çalışanları katıldı. Personelin daha iyi kaynaşmasını sağlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen SGK İl Müdürü Bilal Doğan, "Sosyal Güvenlik Kurumu toplumun her kesimini ilgilendiren, hizmet veren çalışma olarak gerçekten zor bir kurumdur. Şimdiye kadar yapmış oldukları özverili ve hoşgörülü çalışmalarından dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu personeline teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Melikgazi Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Kadir Boztepe ise, böyle etkinliklerin personelin kaynaşması ve birlikte çalışma ruhunun oluşması açısından önemli olduğunu belirterek, "Sosyal Güvenlik Haftası içerisinde personelimizle birlik ve beraberlik olmak amacıyla personellerimiz ve aileleriyle beraber olup personellerin kaynaşmaları amacıyla bu etkinliği yaptık. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek amacıyla daha geniş organizasyonlar yapmayı düşünüyoruz’’ şeklinde konuştu.