Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Ziyarette federasyon yönetimi tarafından bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür edildi.
Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu’nun daveti üzerine federasyon genel merkezini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki’yi dernek yöneticileri karşıladı. Dernek Genel Sekreteri Metin Ceran genel başkanları Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in il dışında olduğunu belirtti ve federasyonları bünyesindeki 27 dernek başkanı adına Özhaseki’yi davet ettiklerini ifade ederek bu daveti kırmayan Özhaseki’ye teşekkür etti. Mehmet Özhaseki’nin 21 yıl boyunca Kayseri’ye yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını vurgulayan Ceran, “Kayseri’yi vizyon şehir haline getirdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Milletvekili adaylığınız hayırlı olsun. Desteğimiz sizlerle olacak” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki de, Sivaslı Dernekler Federasyonu’na davetleri ve verdikleri destek için teşekkür etti. 21 yıllık başkanlık döneminin dolu dolu geçtiğini belirten ve boş oturduğu bir anın olmadığını dile getiren Özhaseki, “Bu çalışmanın karşılığında yolda karşılaştığım insanların dua etmesi her şeye değer” şeklinde konuştu.
"TERTEMİZ GELDİK, TERTEMİZ AYRILDIK"
Belediye başkanlığını alnının akıyla bıraktığını ifade eden Mehmet Özhaseki, “1 metre arsa alıp satmadım. Tertemiz geldik, tertemiz çıktık. Milletvekilliği de böyle olmalı” dedi. Kayseri’nin kalkınmasındaki en önemli unsurun “Uyum” olduğuna da dikkat çeken Mehmet Özhaseki, “İnsanların yaşam tarzı farklı olabilir. Farklı partilerde bulunabilirler. Ancak şehirle ilgili bir proje olduğunda hasetlik etmemek gerekir. Allah’a şükür hasetlik Kayseri’de çok olan bir şey değil” diye konuştu.
Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanvekili Mehmet Birel de kısa bir konuşma yaparak Sivaslıların çalışkan insanları desteklediğini belirtti ve “Sizin de çalışkan ve bizden biri olduğunuzu biliyoruz” dedi. Ziyarette Federasyon Yönetimi tarafından teşekkürün bir nişanesi olarak Mehmet Özhaseki’ye Divriği’deki Ulu Cami’nin tablosu hediye edildi.