Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Milli İttifak adayları Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti.
Makamında Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Milli İttifak adaylarını ağırlayan Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Bugün Kayseri Şeker Fabrikamızda Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birlikte yapmış olduğu ittifakın Kayseri milletvekili adaylarını ağırlıyoruz. Meclis ve seçim hazırlıkları zor bir süreçtir. Bu yarışta yer almak, mücadele etmek başarıya gelebilmek kolay değildir. Türkiye’de bilindiği üzere birçok siyasi parti bulunmaktadır. Çok sayıda bir partinin seçime girdiği bir atmosferdeyiz. Tabi bütün partiler açısından eşit ve adaletli bir mücadele olduğu söylenemez" diye konuştu.
SP-BBP Milli İttifakı Milletvekili adayı Duran Soyuğur ise, "İnşallah bu seçimlerin ülkenin menfaatine, iyiliğine hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ülke yönetiliyor fakat sıkıntılar çoğaldı. Bu anlamda vatandaşın da eğilimi yavaş yavaş değişmeye başladı. Bizim insanlara ulaşma imkanımız çok az. Seçim adil ve eşit bir şekilde başlamadı. İnşallah adil bir şekilde sonuçlanır. Herkesin çalıştığını emeğinin karşılığını alacağı bir seçim tecelli eder. Biz de güçlü bir şekilde meclise girersek bu ülkenin kaderinin değişeceğine inanıyoruz. Çünkü biz bu ülkeye zamanında hizmet ettik. Hizmetlerimizde insanlar tarafından unutulmadı" şeklinde konuştu.
Soyuğur ayrıca, "İki partinin ittifakıyla vatandaş bize ortak oluyor. Buda mecliste güçlü bir şekilde bizim temsil edilmemizi inşallah garantileyecektir. Çünkü bu ittifak olmadan önce ittifakı vatandaşlarımızın nasıl değerlendireceği yönünde araştırmalar yapıldı. Yüzde 18’ yakın bir oy’un iyi olacağı söylendi. Oy verir misiniz? denildiğinde yüzde 8.2’ye yakın geçen bir oyla oy veririz denildi" ifadelerini kullandı.