Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Kayseri Su Topu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ’23 Nisan Gençlik Kupası Su Topu Müsabakaları’ başladı.
Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen turnuvaya 2 kategoride 4 takım katıldı. Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği Turnuva’da 2 erkek takım, 2 tane de bayan takımı mücadele edecek. Turnuva hakkında bilgi veren Su Topu Antrenörü Hakan Özet,"Bugün 23 Nisan Ulusal Gençlik Spor Turnuvası yapıyoruz. Bu program dahilinde müsabakalarımızı yapacağız. Kayseri’de maalesef su topu yeni yeni gelişmekte olan bir spor. Fakat çalışmalarımız sonucunda ikinci kulübümüzü kurduk. Şuan faaliyette olan iki takım var fakat resmi olarak su topu branşında açık dört tane takımımız var. Kısa sürede büyük başarılar gösterdik" dedi.
Özet ayrıca,"Bu sene U15 bayan takımına 6 tane milli sporcu verdik. Amacımız milli takıma Kayseri’den daha fazla sporcu vermektir. Bugün dört tane turnuvamız olacaktır. Turnuva şeklinde dört müsabaka yapacağız. Bayanlarda iki, erkeklerde iki müsabaka yaparak çocuklarımızın su topu branşında gelişmelerini sağlayıp onlar için 23 Nisan etkinliği yapacağız. Yaklaşık dört müsabaka sonunda birinci olan takımlara kupa ve madalyalarını verip günü sonlandıracağız" diye konuştu.