Kırşehir’de 11 yıldır faaliyetini sürdüren KırşehirHaber24 internet haber portalı, ‘Şehrin Liderleri Altın Kalem Ödülleri ‘ törenini gerçekleştirdi.
Kent Park’ta düzenlenen törene Vali Necati Şentürk, Milletvekili Abdullah Çalışkan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Ödül töreninde ‘Yılın Valisii’ ödülü Vali Necati Şentürk’e verilirken, ödülünü Kırşehir24 Genel Yayın Yönetmeni Alparslan Demirbaş taktim etti.
Vali Şentürk, ödül töreninde yaptığı konuşmasında, "Kırşehir24 genel yayın yönetmeni Alparslan Demirbaş’ı kutluyor ve nice başarılı hizmetler vermesini diliyorum. Biz onu seviyoruz ve kendi öz evladımız gibi bağrımıza basıyoruz. Emeğine sağlık, eline sağlık" dedi.
Şehrin liderleri ödül töreninde yılın usta belediye başkanı ödülü Yaşar Bahçeci’ye verildi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, törende yaptığı konuşmasında, "Kırşehir’e hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Yaptığımız hizmetler ortada ve siyaset yapmaktan öte hizmetlerimizle övünüyoruz. Şehrimize hizmet etmek, insanımıza hizmet etmek bizleri mutlu ediyor. Bize ödülümüzü hemşerilerimiz seçimlerde verdi. İnşallah 7 Haziran’da da biz ödülümüzü alacak ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu organizasyonu düzenleyen Sevgili Kardeşim Alparslan Demirbaş’ı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman yanındayız" diye konuştu.
Haber24 yayın portalı enel yayın yönetmeni Alparslan Demirbaş ise, "Kırşehir’de geleneği değiştiren bir yaklaşımla haber çalışmalarımızın yanı sıra Kırşehir’e hizmet eden ve herhangi menfaate kapılmadan çalışan herkesi de ödüle belirlediğimiz bir kurulla layık gördük. İnşallah Kırşehir için iyi olanı yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Düzenlene gece, Ankaralı İbocan’ın konseri ile devam etti.