Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırklarelisporlu futbolcuları ve teknik heyetini ziyaret etti.
5 Nisan Pazar günü saat 14.30’da karşılaşacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı öncesi futbolcuları ve teknik ekibi ziyaret ederek moral vermek istediğini dile getiren Başkan Kesimoğlu, Kırklarelispor futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticilerinden galibiyet sözü aldı.
"SİZDEN BEKLENTİMİZ SADECE BAŞARILI OLMANIZ"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Başkan Kesimoğlu’nu idman sahası girişinde karşıladı. Futbolcular ve teknik ekip ile tek tek selamlaşan Kesimoğlu, kısa bir konuşmada yaptı. Kırklarelispor’a inandıklarını ve güvendiklerini söyleyen Başkan Kesimoğlu, "Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Kırklareli’nin adını tüm Türkiye’de duyurmanız bizleri fazlası ile mutlu ediyor. Biz elimizden gelen desteği sizlere sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da Kırklareli Belediyesi olarak sizlere destek olacağız. Sizden tek isteğimiz başarılı olmanız. Bu hafta sonu ve lig sonuna kadar oynayacağınız müsabakalarda sizden galibiyetler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can da, Başkan Kesimoğlu’nun ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu, bize fazlası ile destek oluyor. Başkanımızın ve belediyemizin yanımızda olduğunu görmek bizleri de cesaretlendiriyor ve onurlandırıyor" dedi.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ziyaretin sonunda futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikramında bulundu.