Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan Engelliler Destek Programı projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.
Kırşehir’de bir otelde gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, ’Okullarda öğrencilerle, öğretmenleri ve aileleri ile personelimiz bizzat görüşerek Kırşehir için önemli gördüğümüz projelerimizi hayata geçirecekler’ dedi.
Kırşehir Valisi Necati Şentürk’den de tam destek alan projelerin tanıtım toplantısının açılışını yapan ve projeler hakkında bilgiler veren İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, "Emniyet teşkilatının asli görevi toplumun huzur ve güvenini tesis etmektir. Vatandaşa verilen hizmet kaliteli hizmet etme prensibine dönüşmüştür. Hizmeti vermek kadar hizmet eden kamu görevlisinin de yaptığı işte haz duyması ve duyarlı şekilde çalışması çok önemlidir. Yapmaya başladığımız ve hayata geçecek projelerde okullarda çocuklarımızla öğretmenleri ve aileleri ile personelimiz her an temas halinde projelerin her aşamasını kontrol etmekteler. Bu yönde ki eğitimleri personelimiz kadar toplum da almakta" dedi.
Projelerin tanıtım proğramına katılan Vali Necati Şentürk ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’de programa katılım gösteren engellilerle özel olarak ilgilenirken programda ’Sessiz Hayatlara Ses Getiren Eller’, ’Her Temas İz Bırakanlar’, ’Güvenli Trafik Güvenli Yarınlar’, ’Güvenli Eğitim-Güvenli Okul-Güvenli Yarınlar’, projeleri anlatıldı.