Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Yıldırım Türk, 2 engelli çocuğu ve yatalak annesine bakan MHP’li üyeye Anneler Günü hediyesi vererek, fedakarlığını MHP Kadın Kolları’nda anlattı.
Milletvekili adayı Türk, "Anne olmak ile annelik yapmak bambaşka şeyler. Türk annesi fedakar, sabırlı ve daima gönlü güzel insan olur" dedi.
MHP Kadın Kolları tarafından belirlenen bir anneye ödül veren ve kadın kolları üyelerine toplumsal yönetim hakkında bilgiler veren 25. dönem milletvekili adayı Yıldırım Türk, "Türkiye, on iki yılı aşkın bir süredir tek başına iktidar olan bir siyasi partinin kurduğu hükümetler tarafından yönetilmektedir. Türkiye tablosu milli ve manevi değerlerimizin tahrip edildiği, terörün azdığı, bölücülüğün cesaret bulduğu, işsizlik ve yoksulluğun tırmandığı, yolsuzluk ve adaletsizliğin zirve yaptığı, eğitimin milliliğini kaybettiği, Türkiye’nin uluslararası camiada itibarsızlaştığı, vatandaşların borç yükü altında bunaldığı bir yıkım ve hezimet tablosudur. İşsizlik, yoksulluk, gelir dağılımındaki adaletsizlik, eğitim sistemindeki çarpıklıklar ve sosyal güvenlik sistemindeki yetersizlikler ile her alanda yaşanan yozlaşma ve yolsuzluk, Türkiye’nin önünde duran ve köklü temelleri bulunan başlıca sosyoekonomik sorunlardır" diye konuştu.
Türk, geleceğin anneleri ve anne adaylarına Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının daha iyi şartlar sunacağını, bunun için de annelerin kendileriyle birlikte milli ve manevi değerleri önemseyerek sahip çıkması gerektiğini söyledi.