Kırşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile 2009 yılı içerisinde inşaatına başlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesinin ikinci etabının kura çekimi Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.
Bağbaşı Kentsel Dönüşüm 2. Etap Kura Çekimi Törenine Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Garnizon Komutanı. Alb. Murat Bulut, Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Salih Çetinkaya, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır, Kentsel Dönüşüm Uzmanı Oğuzhan Yaman ile çok sayıda vatandaş katıldı
Kura çekiminde konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, “Bağbaşı Kentsel Dönüşüm projesi bizim için zorlu bir süreç oldu. Yoğun çalışmalardan sonra ilk etabını bitirip hak sahiplerine teslim ettik. Bütün zorlukları, engelleri aşıp herkesin memnun olacağı bir iş çıkardık.
Belediye Başkanı olarak bizim görevimiz insanları mutlu etmek. Bu çalışmada hem muhtarımız hem de TOKi işbirliği ile bütün sorunların üstesinden geldik. Birbirimize inanarak, birbirimize güvenerek çalıştık. Dünyanın en zor işi insanların alışkanlıklarını değiştirmek. Ama sizler bize inandınız. Çok şükür ki sizlerin kabulüyle bu projeye başladık.
Biz, daha güzel bir Kırşehir olsun diye çalışıyoruz.
Göreve başladığımız günden bugüne kadar Kırşehir’e yeni bir kimlik kazandırmak için gece gündüz çalıştık. Ahi Evran Külliyesiyle, Kent Parkıyla, Masal Parkıyla, Tenis Kortuyla, alt yapı çalışmaları, çevre çalışmalarıyla Kırşehir’imizin çehresini değiştirdik. Sizler bizlere inandınız, bizler de sizin güveninizi boşa çıkarmamak için gece gündüz çalıştık.
1. etabımızda yeşil alan çalışmamız var. Bizler sizlere hizmet için varız, hiçbir parti ayrımı yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerin desteği ve güveni ile inşallah daha iyi işler yapacağız. Kura çekimimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlık ve huzurla evlerinizde oturmayı nasip etsin” dedi.
Konuşmaların ardından kura çekimi yapılarak hak sahipleri evlerine kavuştu.