Tüm Emek-Der, Genel Başkanı Satılmış Çalışkan’ın da katılımı ile gerçekleşen 3. olağan kongre ile Musa Hangül yeniden Kırşehir Şube Başkanlığı’na seçildi.
Düzenlen kongre ile yeniden başkanlığa seçilen Musa Hangül, yeniden delegelerin oyları ile başkanlığa seçildiğini ve dernek adına yapılması gereken herşeyi yapacaklarını söyledi.
Kongreye katılan Tüm Emek-Der Genel Başkanı Satılmış Çalışkan ise yaptığı konuşmasında, "Emeklilerimizin hak ve hukukunu her platformda dile getirmeye onların haklarını savunmaya ve bu konuda her türlü uğraşı vermek durumundayız" dedi.
Türkiyenin çok önemli bir seçim sürecine girdiğini anlatan Satılmış, "7 Haziranda bazı şeyler değişecek belki de hiçbir seçimde hiçbir dönem emekliler bu kadar gündemde olmamıştı. Siyasi partilerin katkıları ile emekliler 3 aydır güdemdeler ben derneğimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Emeklilerimizin sorunlarını yazılı ve sözlü olarak bütün siyasi partilere iletiriz" diye konuştu. Satılmışın konuşmasının ardından 56 delegenin oy kullandığı seçimlerde Musa Hangül yeniden başkanlık görevine seçilirken seçimlere Hangül dışında aday çıkmadı.