Kartepe Belediyesi ilçe genelinde farklı bölgelerde dinlence ve oyun parklarını artırmaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Gelişen dünyada insanları şehrin yorucu ve yıpratıcı yaşamından uzaklaştırmak adına Kartepe Belediyesi yeni oyun ve dinlence alanlarını ilçe halkının hizmetine sunuyor. Belediye ekipleri son olarak Dumlupınar ve Ertuğrulgazi mahalleleri sakinlerine yönelik yeni bir projeyi daha hayata geçirmek için çalışmalarına hız verdi.
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü nezaretinde yürütülen ve her iki mahalleyi kapsayan Kanal Park Projesi’nde 1. etap sert zemin yapımları tamamlayan ekipler, 2. etap sert zemin yapımlarını gerçekleştiriyor. Toplamda 19 bin metrekarelik alanda planlanan proje içerisinde spor aletleri, futbol sahası, yürüyüş yolları, kamelyaları, çocuk oyun grupları ve kafesi bir bütünlük oluşturacak şekilde dizayn ediliyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’nin sahip olduğu değerlere yeni değerler katmaya devam ediyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize, hanım kardeşlerimize, emeklilerimize verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz. Allah izin verirse yeni projelerimizden olan Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi mahallesi sakinlerine hitap edecek kompleksi en kısa zamanda hizmete sunmayı planlıyoruz” dedi.