Kartepe Belediyesi, eğitim ve sağlık gibi kamusal hizmet veren binaların bakım ve tadilat çalışmalarını yaz ayları ile birlikte hız verdi.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in bilgi evi ve KARMEK kurs merkezlerinin şartlarını iyileştirme sözü çerçevesinde gerçekleştirilen düzenlemelerden biri de Rahmiye mahallesinde başladı. Rahmiye mahallesinde çocuklara, bayanlara ve ilçe hizmet veren 2 katlı Rahmiye Sağlık Ocağı binasının zemin katı, küçük çaplı cemiyetlerde kullanılması amacıyla tadilata alındı. Tadilat çalışmasının önümüzdeki ay tamamlanması hedefleniyor.
Kartepe Belediyesi ekiplerince yapılan düzenlemelerde binanın ısı yalıtımını sağlayacak dış cephesinde mantolama çalışması ile binayı estetik bir görünüme de kavuşturulması hedefleniyor. Cemiyetler için de kullanılması düşünülen bina girişinde yapılacak sundurma yanında, yağmur olukları ve söve çalışması ile binanın fiziki şartları iyileştirilecek. Toplumun geneline hizmet veren yapıların günümüz koşullarına uygun hale getirme çalışması kapsamında yürütülen düzenleme mahalle sakinleri tarafından da takdir topladı.