Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konaklarının ilki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sepetlipınar Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin yıl sonu etkinlik programı Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro salonunda gerçekleşti.
Program protokol konuşmalarıyla başladı ve ardından Sepetlipınar Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin tiyatro kurs öğrencilerinin hazırladığı, Başiskele Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü çalışanlarından Öznur Altıntaş’ın yazıp yönettiği "Bir Gençlik Tiyatrosu" oyunu sergilendi.
Heyecanlanan minik tiyatrocuların sergiledikleri oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı. Program sonunda Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Selami Erdinç ve Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan tarafından programın hazırlanmasında emeği geçen İlçe Halk Eğitim Müdürü Fuat Şahin, İngilizce ve matematik kurs öğretmeni Yasin Doğan’a ile Başiskele Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü çalışanı Öznur Altıntaş’a teşekkür çiçeği takdim edildi. Çiçek takdiminin ardından Semt Konağı çalışanları ve protokol toplu şekilde fotoğraf çekildi.
Tiyatro gösterisi ve çiçek takdiminin ardından İstanbul’da bir yetenek yarışmasında kendini gösteren Başiskeleli sanatçı Melih Kahveci de bir konser verdi.