Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kurmuş olduğu Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün yöneticileri, üyeleri ile kaynaşma ve dayanışma gecesinde buluştu.
Körfez’de, farklı branşlarda faaliyet gösteren sporculara destek vermek ve daha büyük sportif başarılara ulaşmak amacıyla kurulan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde atılan imzalarla faaliyete geçti. Bütün spor branşları tek bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen gecede bir araya geldi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, teknik direktörler, spor adamları, duayenler, birim müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş düzenlenen gecede bir araya geldi.
Oldukça neşeli ve samimi geçen gecede konuşan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Ülkemizde futbola verilen önem ve yapılan yatırımlar diğer spor branşlarına da yapılmalı ve bu konuda önemli adımları çalışma arkadaşlarımızla birlikte atıyoruz. Ülkemizin olimpiyatlarda ya da diğer spor müsabakalarında kendini gösterebilmesi, madalyalar kazanabilmesi için her spor branşına önem veriyoruz. Bu çerçevede sizlerle bir araya gelerek önemli adımlar birlikte atmak istiyoruz. Sizlerin fikirlerine ve görüşlerine büyük önem veriyoruz” şeklinde konuştu.
Gençleri kötü alışkanlıklardan uzat tutmak ve sağlıklı yaşayabilmelerini sağlamak için kulübün kurulduğunu belirten Başkan Baran, "Gençlerin ve çocukların sokaktan kesilmesi, sağlıklı düşünebilmesi, sağlıklı yaşayabilmesi ve dolayısıyla sağlıklı bir toplum olmamıza katkıda bulunmaları adına Körfez’de sporun her çeşidine destek vererek, kentte etkili bir spor çalışması yapmak istiyoruz" dedi.
Davetliler Körfez’in spor alanında yaptığı başarıları dile getirerek, amatör spora verilen teşvik destek adına Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler. Kurulan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün çok doğru bir karar olduğunu da spor adamları dile getirdiler.