İzmit İkizli Çeşme bölgesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Halkımızın yanında olmak bize enerji veriyor” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe teşkilatı yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İkizli Çeşme bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Her geçen gün İzmit ilçemizin değişen yüzüyle vatandaşlarımızın huzurlu ve keyifli bir yaşam sürmesini hedefliyoruz. Projelerimizi hazırlarken vatandaşımızın yaşam kalitesine çok dikkat ediyoruz. Her zaman halkımızın yanında oluyoruz. Bu da bize enerji veriyor” dedi.
Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni Kocaeli Yeni 100” proje tanıtımında açıkladıkları projelerle hem kentin hem de İzmit’in çehresinde önemli değişiklikler olacağını ifade etti. Esnafları tek tek gezen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın arzu ettiği samimi ve sıcak yerel yönetimler şehrimiz üzerinde hizmetini sürdürüyor. Bizler esnafımızla ve halkımızla güne gülümseyerek başlayan bu şehirde yaşamaktan keyif alan insanımızın varlığıyla huzur buluyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve aynı zamanda Cedit Mahalle Muhtarı Vedat Yoldaş’ı da ziyaret etti. Mahallenin genel durumu hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımızın sağlıklı bilgiler vermesiyle ilçe ve Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri yapılmaktadır. Proje çalışmalarımızda muhtarlarımızın önemli katkıları oluyor. Cedit Mahalle Muhtarımız Vedat Yoldaş’la uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Esnaf ziyaretlerinde ekmek ve unlu mamuller satan bir fırına giren Başkan Karaosmanoğlu, “Askıda ekmek kampanyasının halkımıza daha iyi anlatıp, bilinmesini ve yaşamasını sağlayalım. Askıda ekmek ne kadar çok olursa ihtiyaç sahiplerinin bundan faydalanması da sağlanmış olur. Bunu bir sosyal kültür ve vatandaşlar arasında kurulmuş sıcak bir samimiyet ve ilişki olarak düşünmek gerekir. Askıda ekmek sıcak bir eldir. Bu proje ecdadımızın sadaka taşlarının günümüze uyarlanmış modelidir” dedi.