Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Osmangazi mahallesindeki esnafı ziyaret ederek, esnafın istek ve taleplerini dinledi.
Osmangazi mahallesini ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, esnaf ile kent hakkında görüş alışverişinde bulundu. Esnafların sıkıntılarını da dinleyen Başkan Karabacak, sorunların çözülmesi için gerekli talimatları verdi. Görev yaptıkları süre boyunca toplumun her kesiminden farklı insan gruplarıyla bir araya gelerek, Darıca halkının kent yönetimine katılımını sağlamak amacıyla hareket eden Başkan Karabacak, halkın görüşleri doğrultusunda çalışmalara yön verdiklerini ifade etti.
Esnaflara belediye olarak yasal çerçevede her türlü konuda yardımcı olma gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Karabacak, vatandaştan gelen esnafla ilgili sıkıntıları da dile getirerek dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Karabacak özellikle esnafı kaldırım işgalleri konusunda uyarırken, Salı Pazarının Aşıroğlu caddesinden taşınmasının ardından caddenin değer kazandığına vurgu yaptı.