Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde stajlarını Belediyesi’nin çeşitli birimlerde yerine getiren öğrenciler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Deniz Köşkü Restaurant’ta düzenlenen programda 2014 - 2015 öğretim yılının sona erecek olması sebebiyle staj sürelerini tamamlayan öğrencilere vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak, “Darıca Belediyesinde farklı birimlerde stajer olarak çalıştığınız sekiz aylık süre zarfında sizlere kaliteli ve mesleki gelişiminize katkıda bulunacak iyi çalışma ortamı hazırlayarak, yakın gelecekte atılacağınız üniversite ve çalışma hayatına iyi bir ön hazırlık süreci sağlamaya çalıştık. Sizlerin gelecekte atacağınız adımlar ülkemizin kaderini de etkileyecektir. Gelecekte seçeceğiniz mesleği en iyi şekilde icra ederek ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak en önemli öncelikleriniz arasında olmalı. Darıca Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız, kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açık kalacaktır” dedi.
Programın sonunda günün anısına öğrencilere birer saat hediye edilirken, stajyer öğrenciler ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın toplu hatıra fotoğrafı çekinmesinin ardından program sona erdi.