Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diriliş Ertuğrul’un yapımcı, yönetmen ve oyuncularını ağırladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 7. Kocaeli Kitap Fuarı nedeniyle Kocaeli’ye gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı, yönetmen ve oyuncuları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Sekapark’ta konuğu oldu. Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr Tahir Büyükakın, dizi oyuncularıyla öğlen yemeğinde buluştu.
Uluslararası Fuar Merkez’inde düzenlenen törenle kapılarını kitapseverlere açan 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) öğrencileri tarafından 2015 yılının en iyi dizisi seçilen Diriliş-Ertuğrul dizisinin oyuncularına ödül verildi.
Diriliş Ertuğrul’un yapımcı, yönetmen ve oyuncuları, yenilen öğlen yemeğinden sonra kent protokolüyle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Diriliş-Ertuğrul dizisinin yapımcı, yönetmen ve oyuncuları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş rehberliğinde Sekapark Film Platosu’nu da gezdiler.