Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Yazlık mahallesinde yaşayan Abdullah Çiftçioğlu ailesine ve komşularına konuk oldu.
Gölcük Yazlık mahallesinde yaşayan Abdullah Çiftçioğlu ailesine ve komşularına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halkımızın arasında olan birlikteliğin ve kardeşliğin çok üst seviyede olduğunu bir kez daha vurguladı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in de katıldığı ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin her şehrinde ilim ve medeniyet kendisini göstermektedir. İnsanımızın farklı kültürleri ve yaşam güzellikleri ülkemizin en güzel zenginliğidir. Bu zenginlik insanımızın yüreğiyle bütünleştiğinde ortaya güçlü bir kardeşlik çıkmaktadır. Bu değerler birikimi bize enerji verirken, hizmetleri yaparken de önümüze çıkan zorlukların kaldırılmasında güç veriyor. Son 10 yılda kentimize sahip çıktık. Daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Kocaeli’ye gelen her vatandaşımız burada huzur ve mutluluk buluyor. Vatanımızın her köşesi hepimizindir. Farklı şehirlerde olacak güzellikler de bizi mutlu eder. Ancak benim vatandaşım ülkemizde ki en mutlu ve en huzurlu insan olacak ki hedefimize ulaşmış olalım” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Şuurlu kardeşliğimiz imanımızdandır. İyi insan olarak hayatımızın son anına kadar yaşamalıyız. Çanakkale ve İstiklal savaşında bütün herkes zor bir mücadele verdi. İmanımızın ve İslam değerlerimizin bize verdiği güçle zafer kazandık. Bugünleri bize bırakanlardan Allah razı olsun. Unutmamak gerekir ki değerlerimizin kaybedilmemesi için bugün bile büyük mücadele veriliyor. Dilin ve kültürün zenginlik olduğunu her ortamda belirtiyorum. İslam medeniyetinde büyük bir kültür ve zenginlik var. Dinimiz ırkçılığı reddetmiş ve bu düşüncede olanları tasvip etmemiştir. İhlaslı ve samimi insanlar zaten bu bakış açısıyla hayata bakmamaktadırlar” diye konuştu.
Yaklaşan 7 Haziran seçimleri için geleceğe sahip çıkılması için bir fırsat olarak gördüğünü ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni Anayasayı değiştirecek sayıya mutlaka ulaşacağız. Bir oydan ne olur demeden çalışacağız. İnsan onurunu dikkate alan özgürlükleri savunan iktidara inanıyorum ki vatandaşımız tekrar sahip çıkacaktır. Ülkemizin bir bölümünde yaşanan olağanüstü halin kaldırılması bir devrim niteliğindeydi” dedi.
Evde bulunan konuklarsa, her Kocaeli dışına çıktıklarında kentimizde yaşanan değişimi anladıklarını ve verilen hizmetlerin nedenli büyük olduğunu söylediler. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu daha sonra evdeki konuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.