Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’de dünyaya yeni gelen Recep Tayyip Erdoğan adı verilen bebeği ve ailesini ziyaret etti.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli olan ve Rahmiye mahallesinde oturan Selçuk Gezer ve ev hanımı eşi Sureyhan Gezer çiftinin yeni dünyaya gelen Recep Tayyip Erdoğan adı verilen bebeği ve ailesini ziyaret etti. Üzülmez, Gezer Ailesi ile bir süre sohbet etti ve bebek ile annesinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Başkanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden personel Selçuk Gezer, “Cumhurbaşkanımıza Allah ömür versin. Kendisini başımızdan eksiltmesin. Ona duyduğum sevginin ifadesi olarak ismini çocuğuma verdim ve kimliğini de bu şekilde çıkarttım” dedi. Personelinin yeni çocuğunu seven ve hediyesini takdim eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aileye sağlıklı, mutlu bir yaşam dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanı’na olan sevgilerinden dolayı çocuğuna Recep Tayyip Erdoğan adını veren aileyi tebrik eden başkan aileye destek noktasında gereken yardımın yapılacağı da ifade etti.