Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KOSİAD) yönetim kurulu ile bir araya geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, KOSİAD Başkanı Gürol Ciğerdelen ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Başkanı Vekili Özak, makamına gerçekleşen ziyarete, KOSİAD Başkanı Gürol Ciğerdelen, Başkan Yardımcısı Erkan Karacan, yönetim kurulu üyeleri Volkan Yılmaz, Yalçın Ergen ve Mehmet Aysel katıldı.
Ziyarette konuşan Başkanı Vekili Özak, “İzmit eski valilik yıkılarak altına otopark üstüne de Kent Meydanı yapılacak. Perşembe Pazarı alanı da altı otopark üstü meydan olarak planlandı. Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanayicilerimizin ve iş adamlarımızın yanındayız. Sizler ticaret yaparak kent ve ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Ülkemizin ve kentimizin geleceğini beraber belirliyoruz. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Eski valilik binası yakın zamanda yıkılarak, alt katına otopark üstüne ise kent meydanı yapılacak. Yeni valilik önüne ise D-100 üzerinden 42 Evler mevkiine modern üst geçit yapılacak. Perşembe Pazarı alanına yapacağımız yer altı otoparkı ve kent meydanı ile kentimiz rahat bir nefes alacak. Önümüzdeki dönemde Seka Park ile Otogar arasına 11 duraklı Akçaray adında tramvay hayata geçiyor. Öte yandan Körfez ilçemizden başlayarak Kartepe ilçemize kadar giden, tüm kent ulaşımını rahatlatacak proje çalışmalarına başlandı