Bedensel Engelli sporlarında, Kocaeli’nin çok şanslı olduğunu ifade eden, Federasyon il temsilcisi Cengizhan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kağıtspor’un verdiği desteği takdirle karşılıyoruz” dedi.
Bedensel Engelli Federasyonu Kocaeli İl temsilcisi Bülent Cengizhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı İslam Yücel’e Kağıtspor’un Bedensel Engelli spor dallarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüp binasında gerçekleşen ziyarette İl temsilcisi Bülent Cengizhan, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun amatör sporlara verdiği desteği yakından takip ediyor ve görüyoruz. Başkanımızın engellilerle ilgili yaptığı tüm çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bünyesinde de altı branşta engelli sporcu icra ediliyor olması ve bu sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil etmesi bizleri sevindiriyor. Türkiye’de olmayan Tekerlekli sandalyeli eskrim, engelli Kano, engelli kürek, tekerlekli sandalyeli curling, tekerlekli sandalyeli dans, oturaklı voleybol gibi spor branşlarının da Kocaeli’de yapılmasını istiyoruz. Bu spor dalları hem kolay, hem de sporcuların başarı kazanması açısından da önemli olarak düşünüyorum” dedi.
Öte yandan Mayıs ayında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca engelli sporcu çalıştayının yapılacağını ifade eden Cengizhan, “Çalıştaya Türkiye’nin bir çok ilinden duayen ve uzaman katılımcılar gelecek. Bu çalıştay da engelli sporunun engellilerimize büyük imkanlar kazandıracağına inanıyoruz” dedi.