İzmit Belediyesi çalışanları simülasyon bisikletinde ter döktüler.
İzmit Belediyesi’nde çalışanlar arasında simülasyon bisikletinin kullanılmasıyla ilgili bir de yarışma düzenlendi. İlk denemeyi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaptığı simülasyon bisikleti kullanma yarışmasına 80 personel katıldı. 18-39 yaş arası, 40-49 yaş arası, 50 yaş üstü ve bayanlar kategorilerinde düzenlenen yarışma iki gün sürdü ve büyük çekişme içinde geçti.
Zamana karşı yapılan yarışma sonunda 18-39 yaş kategorisinde Soner Yeşilbostan birinci, Uğur Karamak ikinci, Muhammet Gökbudak da üçüncü oldu. 40-49 yaş kategorisinde de birinciliği Fettah Adalı elde ederken Nazım Bağcı ikinci, Mehmet Yılmaz da üçüncülüğü elde etti. 50 yaş üstü kategorisinde Ali Rıza Yılmaz birinciliği, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev ikinci, Hüseyin Demiral da üçüncü olurken bayanlar kategorisinde Zeynep Akı birinci, Aysun Pınar Henden ikinci, Neslihan Kaya da üçüncü olarak madalya almaya hak kazandılar.
Belediye çalışanları arasında “Biz Biriz, Sağlık İçin Bisiklete Bineriz” sloganıyla yapılan ve 2 gün süren yarışma sonunda dereceye girenlere madalyalarını Belediye Meclis üyesi Engin Uztürk ile Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Örgev verdi. Yarışmada belediyenin santralinde görevli görme engelli İlkay Balkı’ya da özel ödül verildiği öğrenildi. Yetkililer, İzmit Belediyesi’nde personel arasındaki dostluk ve arkadaşlığı geliştirici bu tür etkinliklerin sık sık yapılacağını söylediler.