Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu buz ve hız pateni sporcuları, sosyal projeler kapsamında “Yusufcuk” tiyatro oyununu izledi.
71 bin 850 sporcusuyla Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, sportif faaliyetlerin ve akademik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de sürdürmeye devam ediyor. Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmalarının dışında, sosyal projelerde de bir araya gelerek takım olgusunu oluşturmasını hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, sporcularını birçok sosyal projede bir araya getiriyor.
Her hafta farklı branşlar da ki sporcuları, Darıca hayvanat bahçesinde gezdiren kulüp yönetimi, sporcuların yoğun çalışma temposunun dışında da tutuyor. Kulüp yönetimi, bunun yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’na her hafta farklı branştaki sporcuları götürerek, sporcuların kültürel anlamda da faal olmalarını olanak sağlıyor. Proje kapsamında hafta sonu minik buz patenciler ve hız patenciler tiyatroya gitti. Karate branşından sporcuların katıldığı etkinliğe, antrenörlerde katıldı. Yusufcuk oyununu izleyen buz patenciler ile hız patenciler, sergilenen oyundan memnun ayrıldı.