Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Derince grup köy yollarında asfaltlama çalışmaları yapılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince’deki grup köy yollarında asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Derince Toylar, Karagöllü, Çavuşlu, Tahtalı, İshakçılar ve çevre köylerinde yürütülen asfaltlama çalışmalarıyla köyler arasında ulaşım konforlu hale getiriliyor. Yapılan bu çalışmalar ile Derince Toylar Ören mahallesinde 2 bin 300 metrelik kısım 2 bin 525 ton asfalt ile kaplandı. Köy grup yolunun asfaltlanması ile köyler birbirine bağlandı. Köylerin mahallerinde yeni asfaltlama yapıldı.
Devam eden çalışmalar kapsamında, 3 bin 200 metre uzunluğundaki Derince Karagöllü Çalköy ile Çavuşlu Köyü arası grup yolu asfaltlanmaya başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan köy yollarında asfaltlama çalışmalarının sonunda hiçbir köyde ulaşım sorunu yaşanmayacak.
3 bin 650 metre uzunluğundaki Karagöllü, Çalköy ve İshakçılar arası grup yolu ile bin 650 metre uzunluğundaki Derince Tahtalı ve İshakçılar Köyü arası grup yolunda asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor.