İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Zabıtan mahallesindeki inceleme turunda, mahalleye bir konak yapılacağı müjdesi verdi.
Başkan Nevzat Doğan’a mahalle gezisinde Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve belediyenin daire müdürleri ile AK Parti İzmit İlçe yöneticileri eşlik etti.
İnceleme gezisinde bölgenin ihtiyaçlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahallede bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Özellikle çocuklardan gelen park talebine karşılık mahallede boş arsa sıkıntısı yaşadıklarını belirten Doğan, “Maalesef bu mahallemizde boş arsa bulamıyoruz. Daha öncede bulduğumuz boş alanları kamulaştırarak park yaptık. Yine bu konuda ki arayışlarımız devam ediyor. Bize vatandaş arsa tahsis ederse, ya da kirama yoluna gidebilirsek, o zaman park yapabilmemiz mümkün olur” diyerek mahallerde yaşanan boş alan sorununa dikkat çekti.
Daha önceki inceleme gezilerinde yapılan tespitlerle demir korkuluk gereken yerlerin belirlenip, hızlıca temininin yapıldığını belirten Başkan Doğan, alt yapı ve üst yapı ile ilgili eksiklerin de belediye ekiplerince giderildiğini belirtti. Mahalleye yapılması planlanan mahalle konağının projesinin bitmek üzere olduğunun da müjdesini veren Doğan, “ Zabıtan mahallesi çok güzel bir mahalle konağına kavuşacak. Yine mahallelimizin talep ettiği mescit içinde yer arayışımız devam ediyor” dedi.
Başkan Doğan mahalledeki İZMEK kursunu da ziyaret edip bir süre görüştü. Doğan’ın mahallerine ve kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise Başkan ve ekibine teşekkür ettiler.